Váš košík obsahuje
položek
o celkové hodnotě
s DPH
  • Zobrazit
Registrace nového uživatele
Vyplňte prosím následující osobní údaje pro registraci na našem shopu.
Údaje označené (!) jsou povinné.
Fakturační údaje
   
! !
! !
Stát !
!
!
 

Adresa dodání
Pokud si přejete zasílat zboží na jinou adresu, vyplňte prosím následující položky (tyto budete moci kdykoli změnit). Ponecháte-li dodací adresu prázdnou, budou použity vaše zadané údaje.
   
Stát

Osobní údaje
! !
    !

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ:

Veškeré údaje, které zde zákazník uvádí, podléhají ustanovením z.č. 101/2000 Sb., Zákona o ochraně osobních údajů ve znění pozdějších novel.

Provozovatel těchto stránek (který je zároveň provozovatelem elektronického obchodu) je správcem a současně zpracovatelem osobních údajů ve smyslu výše uvedeného zákona. Tyto stránky obsahují platné identifikační údaje provozovatele elektronického obchodu a aktualizovaný seznam kontaktů pro styk se zákazníky.


Opište správně text z kontrolního obrázku.


KATEGORIE

Máte nápad, připomínku či vzkaz? Napište nám!

Platební metody
Akční nabídka
Nejprodávanější
Reklama

FastCentrik® - Pronájem e-shopu
                                                              Exkluzivně v parfumeriích Marionnaud
 
                                                                              
 
   DIVA CENTER s. r. o. Na Křivce 58, 101 00, Praha 10, Česká republika,
Telefon: +420 272 088 717, Fax: +420 272 770 339, Web: eshop.marionnaud.cz, IČ: 25746961, DIČ: CZ25746961

JavaScript musí být povolen